FEBO LEIDEN

FEBO LEIDEN De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 36 beoordelingen
25 okt 2020 om 20:38 De bezorgtijd stond op 26 min maar het duurde zeker een uur voordat het werd bezorg. Eten was verder prima.
20 okt 2020 om 18:30 Prima lekker goede temperatuur
19 okt 2020 om 15:34 Zaterdag bestelling ontvangen en er zat een heeele lange haar in het broodje hamburger die ik uit m’n keel moest trekken klacht ingediend maar niks gehoord erop dus dan maar hier neerzetten Graag op hygiëne letten
16 okt 2020 om 20:45 Ik snap dat het druk is maar als ik om 18:10 eten bestel voor mijn kinderen en me kinderen eten pas om 19:45uur vind ik een slechte zaak. Patat was koud en slap. Nog nooit zn slechte service gehad jammer dat de oude eigenaren weg zijn!
7 okt 2020 om 21:35 Excellent service, super fast delivery, good food
7 okt 2020 om 18:16 Lekker
6 okt 2020 om 20:03 Lekker!!
6 okt 2020 om 3:56 Zoveel vocht bij de kip dat de bodem doorweekt was en bijna uit het tasje scheurde. Bakjes pindasaus geplet en dus open. Milkshake niet gemegd dus vanille bovenop en laatste slokken mierzoet van de siroop. Ook die volgorde want er zaten geen rietjes bij
30 sep 2020 om 23:04 Was bijna een half uur vroeger dan aangegeven. Gelukkig was iedereen bijtijds thuis anders had er een koude hap gestaan