FEBO LEIDEN

FEBO LEIDEN De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 285 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Leiden. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 13:46 Ik vindt de bezorg service echt top en de bezorger was heel vriendelijk
21 mei 2022 om 8:50 De friet en snacks zijn altijd nog goed heet als het aankomt en niet slap..top...ik vind wel de mayo, pindasaus etc wel wat prijzig...1,30 extra per sausje...
19 mei 2022 om 21:19 Prima! Zoals altijd was de maaltijd goed van temperatuur
17 mei 2022 om 23:58 De bezorger stond met 10 a 15min al voor de deur. Het eten was overigens prima. Zeker 5 sterren waard!
17 mei 2022 om 8:52 Super op tijd!
11 mei 2022 om 22:40 Top!
4 mei 2022 om 5:45 Was weer super lekker!
24 apr 2022 om 23:20 Lekker man
22 apr 2022 om 21:19 Bezorging was een ramp word je gebeld door bezorger of je zelf eff je bezorging wil komen halen op de hoek van de straat. Als je dit wijgerd word het als nog gebracht met veel tegen zin, en als je er wat van zegt word je verbaal bedreigd door bezorg
15 apr 2022 om 23:23 Eten was warm en patat niet slap alleen kregen we ipv een sate kroket een gewone kroket dat was jammer. Vind de prijs ook aan de hoge kant!
8 apr 2022 om 20:05 Koude pindasaus. Snacks ook niet lekker